Atelier de informatică

Despre atelierele de informatica

Copiii in general, în aceste vremuri pe care le trăim sunt expuşi unei multitudini de informatii.

Încă de la vârste mici ei sunt expuşi din ce în ce mai mult la utilizarea diferitelor dispozitive digitale în diferite contexte lărgind astfel sursele experienţelor de învăţare.

Alături de beneficiile pe care le aduce tehnologia se abordează şi problema riscurilor potenţiale ale utilizării necorespunzătoare a noilor tehnologii. Siguranţa utilizării noilor tehnologii de informare şi comunicare în rândul copiilor, abuzul utilizării calculatorului la vârste mici, riscurile la care se expun copiii utilizând internetul reprezintă mari preocupări ale părinţilor. Atelierul de informatica vine in sprijinul celor ve vor sa invete sa utilizeze noile tehnologii intr-un mod corect si responsabil, invatandu-i programele de baza, si aplicatii care sa le foloseasca in cadrul scolii. Informatia se va prezenta si se va pune in practica pe calculatoarele existente în dotarea centrului nostru.

Haideti sa ne familiarizam cu termeni precum Google si www.facebook.com pentru a putea sti apara de pericolele care ne pandesc la tot pasul.

Atelier de CreatieAtelier de Lectura

1feb.2020

Iată cum s-a desfășurat primul atelier de informatica din acest sezon!??

1feb.2020

Activități de sezon la informatica!!!?????

Bună ziua.