Creative Boutique

Este o instituție educațională inovatoare și inspirată, care oferă un mediu stimulant și creativ pentru dezvoltarea copiilor în afara orelor de școală. Este un loc unde copiii își pot explora și își pot dezvolta pasiunile și talentele artistice, încurajându-i să-și exprime liber gândurile și ideile prin intermediul artei.

  • Prin intermediul unui curriculum bine structurat și adaptat în funcție de vârstă și nivelul de dezvoltare, Creative Boutique oferă o gamă diversă de activități. Cu ajutorul unui personal calificat și experimentat, copiii sunt îndrumați și încurajați să-și dezvolte abilitățile artistice, să-și cultive imaginația și să-și descopere propriul stil și voce artistică.
  • After-ul nostru  oferă un mediu sigur și prietenos în care copiii se pot exprima liber și pot explora noi modalități de exprimare artistică. Prin implicarea în diverse proiecte artistice și colaborări, copiii învață să lucreze în echipă, să comunice eficient și să-și dezvolte abilitățile sociale și emoționale.
  • Cu un accent puternic pe încurajarea creativității individuale și pe dezvoltarea abilităților artistice, Creative Boutique After School se angajează să ofere copiilor o experiență educațională unică, care să le permită să-și exploreze și să-și dezvolte potențialul artistic într-un mod distractiv și inspirațional.