Servicii Babysitting

Știm că pentru fiecare părinte copilul este centrul universului său . Prin serviciile oferite de noi avem grijă ca acest lucru să nu se schimbe niciodată, mai mult decât atât, vom găsi pentru dumneavoastră persoane care să corespundă tuturor exigențelor și în care să puteți avea încredere deplină

Cu ajutorul echipei noastre, puteți obține detalii importante despre persoana selectată, având siguranța faptului că aceasta a fost supusă unor evaluări și teste prihologice riguroase. Pe baza acestor informații puteți alege foarte ușor mai multe persoane, astfel încât sa va canalizați atenția doar pe evaluarea celor care corespund necesitatilor și preferințelor dumneavoastră.

Un alt avantaj pe care îl aveți apelând la serviciile noastre, este acela a reducerii timpului destinat evaluării și alegerii candidatelor pe cont propriu, dar și a resurselor financiare destinate anunțurilor, în ziare sau pe site-uri de angajări.

De asemenea, în cazul în care descoperiți că nu sunteți mulțumit de alegerea făcută, puteți opta pentru alegerea altei persoane.

În momentul în care familia a ales persoana cu care va colabora, va beneficia de o perioada de asistență din partea agenției, de 2 luni si va primi un dosar ce va contine  documentele furnizate de bona, referitoare la: starea sa de sanatate, situatia juridica, personalitate, experienta profesionala, abilitati,.

Dupa inceperea contractului, ne asumăm responsabilitatea de a verifica, la cererea parintilor, pe toata perioada de valabilitate a pachetului de servicii achizitionat, evolutia relatiei dintre familie si bona. Astfel, Agentia poate face vizite “surpriza” pentru a constata direct modul in care bona isi indeplineste atributiile.